Addy van den Krommenacker vervangt Jack Mikkers

We zijn blij om bekend te mogen maken dat we een waardige vervanger hebben gevonden voor Jack Mikkers: nationaal en internationaal modeontwerper Addy van den Krommenacker! Een atelier in Milaan en binnenkort een salon in Koeweit, maar nog altijd zijn thuisbasis in Den Bosch. Vele beroemdheden gekleed en jurylid in America’s Topmodel. Ooit was muziek zijn passie en zong hij in de band Square. Wie weet zien we die passie terug in zijn optreden als Maestro tijdens het Maestro 073 concert in het Theater aan de Parade. We kijken uit naar dit concert met onze geweldige Maestro’s, zangeres Linda Pelders, Spirit Gospelpop, deskundige jury o.l.v Sjef Ipskamp, presentator Huub van Mackelenbergh en presentator/coach Anneke Konings-Kros.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *