ONS GOEDE DOEL

ONS GOEDE DOEL

De ambitie van de Orthense Harmonie is om zo veel mogelijk kinderen het plezier van muziek maken te laten beleven. Dit is namelijk ontzettend goed voor hun ontwikkeling op sociaal, emotioneel en cognitief vlak. Kinderen hun talent laten ontdekken, waardoor ze groeien. Ook de kinderen voor wie muziekles niet vanzelfsprekend of haalbaar is.

Op het moment zijn er, inclusief de blazersklas op basisschool het Palet, bij de Orthense Harmonie 60 kinderen actief met muziek bezig. Deze kinderen hebben bijna allemaal een leeninstrument van de Orthense Harmonie. De aanschaf en het onderhoud van de instrumenten kosten ons veel geld, dus we zijn doorlopend op zoek naar middelen om onze ambitie waar te kunnen blijven maken. Van muziek maken word je slim op een leuke manier, dat gun je toch ieder kind!

Wil je dit goede doel steunen? Dat kan op verschillende manieren:

WORDT VRIEND

Wordt vriend van de Orthense Harmonie voor structurele steun. Zie www.orthenseharmonie.nl

SPONSORKLIKS

Doe je online boodschappen via de site www.sponsorkliks.nl. Kies de Orthense Harmonie als goed doel en kies vervolgens je online winkel. Grote winkels als bol.com, Coolblue en Wehkamp zijn hierbij aangesloten.

SCHENK EEN INSTRUMENT

Schenk een instrument! Er zijn veel mensen die een instrument hebben en deze niet (meer) gebruiken. Na een opknapbeurt kunnen deze instrumenten heel goed voor de blazersklas gebruikt worden.